Skip to main content

Brabants Paasvert(F)ier!

Brabants Paasvert(F)ier!

1e Paasdag, zondag 31 maart komen Hein Augustijn & Brabamundo en André van den Boogaart gezellige Brabantse Folkmuziek ten gehore brengen.
André van den Boogaart (1970) is een muzikant die ruw houten teksten schrijft met de waarheid op de tong en het mysterie in het kielzog. Hij speelde veel in Nederland en België, maar ook in Amerika, Engeland en Duitsland. Met “Hey God” maakte hij Brabants Mooiste liedje in 2014.
Van den Boogaart was te zien in een unieke documentairefilm over zijn leven (Première Nederlands filmfestival 2012) en maakte muziek voor diverse films en TV series.
Een zonnige mix van pop, reggae, latin en jive. Hein Augustijn combineert tropische klanken met het gevoel van hier. Gezongen in Brabants dialect zijn Heins liedjes zowel vertrouwd als exotisch: BraboMundo.
Samen met Roeland Uijtdewilligen (Green Lizard, Wè-nun Henk) en Robert Driessen (Alpheus, The Backbeat Collective) geeft Hein een eigenzinnige draai aan zijn Brabantse roots. De singles Mèskes mee ’n zaachte g, ’t Heej gin haost en Onder de zon is (een duet met één van zijn muzikale helden: Gerard van Maasakkers) zijn regelmatig te horen geweest op regionale en landelijke radio.

Datum

mrt 31 2024
Verlopen!

Tijd

16:00 - 19:00

Meer Info

Meer Lezen