Bel ons: 013 505 3178 Bel ons

goudencaroluslogo
goudencaroluslogo
 • Carolusbanner2

Over ons

Groepen

Wij verzorgen bruiloftsfeesten, personeelsfeesten, buurtfeesten, reünies, recepties, verenigingsactiviteiten, condoleances, vergaderingen, informatiebijeenkomsten etc. geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen. Wij horen het graag als er speciale wensen zijn of als wij met u mee kunnen denken om uw gezelschap het helemaal naar de zin te maken.

Wij beschikken over een oud, gezellig bruin café dat iedere avond is geopend. In het verlengde van het café is onze feestzaal waarin we tot plm. 200 gasten kunnen ontvangen. Het café kan bij de feestzaal getrokken worden waardoor wij tot 400 gasten kunnen herbergen. Bij mooi weer kan gebruik worden gemaakt van ons gezellig tuinterras met buitenbar.

Al zijn wij geen restaurant, we kunnen u wel een keuken bieden met alle mogelijkheden op culinair gebied, van koffietafel tot diner, buffetten of gewoon lekkere hapjes “uit het vuistje”.

Wij adviseren u graag over muziek of omlijsting van uw activiteit.

In ons bierproeflokaal kunt u zelf bierpakketjes samenstellen om mee naar huis te nemen of kado te geven. Hiervoor hebben wij de bieren van Hertog Jan, Trappist en natuurlijk Gouden Carolus geselecteerd. In het lokaal kunnen we voor kleine gezelschappen tot 10 personen arrangementen verzorgen. Is de groep groter, dan wordt er in het café of in de zaal 'geproefd'. Bij een proeverij gaan we verder dan alleen de drie hierboven genoemde biermerken.

Carolusgallery2
Carolusgallery3
Carolusgallery5
Carolusgallery7

Cultuur

De GOUDEN CAROLUS staat bekend om zijn fundering voor cultuur en is de thuishaven van vele verenigingen. Er wordt regelmatig iets georganiseerd op het gebied van muziek en theater. Houd onze agenda in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.


De volgende verenigingen vinden bij ons onderdak:

Carolusgallery2
Carolusgallery3
Carolusgallery5
Carolusgallery7

Leveranciers

De GOUDEN CAROLUS is trots lid van het Hertog Jan Genootschap. Onder het motto ‘hoogstpersoonlijk gebrouwen, hoogstpersoonlijk getapt, hoogstpersoonlijk genieten’ streven we samen naar de beste kwaliteit in gastvrijheid, uitstraling en bierbehandeling. Wij tappen en serveren Hertog Jan bier met kennis, smaak en passie. Samen maken we van bier een beleving.

Daarom selecteren we onze leveranciers dan ook vanuit kwaliteitsoogpunt:

 • Ron&Nie Show, allround in Vision en Sound
 • Van Der Elst Audiovisueel, licht geluid en beeld als beleving
 • Van Laarhoven ICT, zakelijke ICT oplossingen
 • ACE media, gezien worden of opvallen
 • Weingut Merz Roxheim, wijnen uit de "familie"
 • Wijnkoperij van Lieverlee, wijnen uit Beek
 • Brouwerij Het Anker, brouwer van "ons bier"
 • Hertog Jan, hoogstpersoonlijk gebrouwen
 • La Trappe, de enige Trappistenbrouwerij van Nederland
 • De Roos, unieke museumbrouwerij 
 • Smit & Dorlas, Uw koffie, onze passie
 • Bakkerij Willem Willemse, Luxe brood en banket
 • Elings, drankenhandel
 • Bidfood, dé groothandel van Nederland
 • Van Ham Lekkernijen, exclusieve groothandel
 • Carolusgallery2
  Carolusgallery3
  Carolusgallery6
  Carolusgallery7

Bier en zo

De heerlijke bieren van Hertog Jan verdienen het om met de grootste zorg geserveerd te worden, in een omgeving die past bij het hoogste gastheerschap. Waar ze met liefde en kunde worden getapt, op de juiste temperatuur en in hun eigen glazen. Dat tref je allemaal aan bij Het Genootschap van Hertog Jan. Een selectie van cafés waarvan bekend is dat ze aan de hoogste normen voldoen. Als we iets bijzonders ondernemen, een nieuw speciaalbier introduceren of een evenement organiseren, dan doen we dat graag in deze cafés. Ze zijn verdeeld over heel Nederland, zodat er altijd wel één bij je in de buurt is.

De cafés van het Genootschap zijn geselecteerd op basis van een aantal criteria, waarbij ook locatie een rol speelt.In de Gouden Carolus worden de bieren van Hertog Jan geschonken. Naast de pilsener is er ook een wisseltap met het Hertog Jan speciaalbier passend bij het seizoen. (Bockbier, Grand Prestige, Lentebock of Weizener) Andere bieren van Hertog Jan zijn verkrijgbaar op fles. De Gouden Carolus is dan ook trots lid van het Hertog Jan Genootschap

Ook heeft Gouden Carolus een tapkraan gereserveerd voor de bieren van bierbrouwerij Het Anker uit Mechelen (België), bekend van de Gouden Carolus bieren. Van deze brouwerij is het gehele assortiment altijd voorradig.

Wat er op de derde, vierde en vijfde speciaalbierkraan zit is wisselend en ook varieert het aanbod speciaalbieren op fles. Kom gewoon eens proeven!

Catering

Gouden Carolus op lokatie

Gouden Carolus biedt u tal van mogelijkheden op het gebied van buffetten en drank op lokatie. U kunt ons benaderen voor het verzorgen van een bedrijfspresentatie, hapjes voor bij de borrel of een volledig buffet aan huis of op uw bedrijf. Voor vrijwel iedere gelegenheid leveren wij een passende service met de daarbij behorende aankleding zodat het uw eventuele specifieke belangen kan behartigen. Gezien de mate waarin de mogelijkheden aan uw persoonlijke wensen wordt afgestemd is het aan te raden hierover vrijblijvend informatie aan te vragen.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief!
Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.