Skip to main content

Over ons

Café Gouden Carolus

Welkom bij Café Gouden Carolus in Hilvarenbeek, waar gastvrijheid en gemoedelijkheid met een grote (zachte) G centraal staan. Onze kroeg is meer dan een plek om te genieten: het is een warme ontmoetingsplaats volop gezelligheid en grote passie voor het horecavak. (En in de zomermaanden een nóg warmere ontmoetingsplaats wanneer we transformeren tot bruisende biertuin!) Gouden Carolus biedt tevens veel mogelijkheden voor feesten en partijen, voor heel grote groepen of voor kleine gezelschappen.

Ons hechte team staat klaar om je te verwelkomen met een glimlach en een persoonlijke benadering. Wij geloven in het creëren van een atmosfeer waar iedereen zich thuis voelt. Onze passie en kennis overbrengen over onze mooie producten vinden we belangrijk, maar het draait daarnaast ook om gezelligheid, het opbouwen van relaties en het beleven van warme, onvergetelijke momenten! En dat natuurlijk samen, met je vrienden, familie, buren, of gewoon lekker alleen voor de houtkachel of aan de bar.

Ontdek de gouden mix van gastvrijheid, diversiteit, kennis en passie bij Café Gouden Carolus – waar elke ontmoeting een speciale ervaring wordt. Kom langs en proef de sfeer in de gezelligste huiskamer van Hilvarenbeek.

Houdoe en tot snel!

“Ons mooie café speelt al sinds 1869 een belangrijke rol in het Beekse Horecaleven. Een authentiek bruin café om een speciaal biertje te drinken, waar tijdens vele feesten en partijen mooie herinneringen worden gemaakt en waar al jaar en dag diverse verenigingen hun onderkomen vinden. En… onafgebroken in handen van de familie Naaijkens. Angèle is tenslotte een Naaijkens-telg.”

Philip & Angelè